BG | EN


AES
Интериорен проект на офиса на AES България, разположен на два етажа в бизнес сграда Ариес, завършен през 2013 г. Работното пространство е разделено на няколко зони open space и кабинети от пет "дървени" акцента - рецепция и приемна зона, зона за почивка и релакс и конферентни зали. Дървото в тези зони е орех - ламперия по стените и тавана и паркет по пода, а мокетът напомня поляна - своеобразна препратка към двора на сградата - много добре поддържана зелена градина със стар орех по средата. Тази комбинация на материали, текстура и цвят променя усещането за работната среда при смяна на помещението, освежава и разкъсва монотонният работен ден в офиса.



AES
Интериорен проект на офиса на AES България, разположен на два етажа в бизнес сграда Ариес, завършен през 2013 г. Работното пространство е разделено на няколко зони open space и кабинети от пет "дървени" акцента - рецепция и приемна зона, зона за почивка и релакс и конферентни зали. Дървото в тези зони е орех - ламперия по стените и тавана и паркет по пода, а мокетът напомня поляна - своеобразна препратка към двора на сградата - много добре поддържана зелена градина със стар орех по средата. Тази комбинация на материали, текстура и цвят променя усещането за работната среда при смяна на помещението, освежава и разкъсва монотонният работен ден в офиса.