BG | EN


SECTRON
Цялостна реновация на главния офис на Сектрон, разположен на два етажа и с обща площ от 2000 кв.м. в самостоятелна сграда. Проектът цели да се постигне съвременна визия и усещане за класа, като същевременно обедини и съвмести различни зони, както от гледна точка на функционалността, така и от гледна точка на представителността. Общите части, приемните зони, рецепциите и местата за изчакване са решени с каменни подове, стени с ламперии от американски орех и лакобел, с интегрирани презентационни екрани, допълнени от характерни дизайнерски осветителни тела, според дефиницията на конкретното пространство.



Представителната заседателна зала разполага с конферентна маса за оперативни срещи и кът с ниско меко сядане за комуникация в по-неформална среда. Вратата на залата, както и нишата, в която е разположена са облечени с камък, препратка към настилката в приемните зони и общи части. От страната на рецепцията, вратите към залите и кабинета, както и шкафовете са интегрирани в ламперията. Комбинацията от съвременен дизайн и ясна функционалност, разпознаваемият характер на отделните зони и умелата употреба на материали и елементи, са в основата на промяната на съществуващия офис в стилно  и удобно пространство, със своя собствена идентичност. На втория етаж е разположена втората работна зона, комбинирана с експозиционна площ и демонстрационна част. На това ниво са разположени и кабинетът на управителя, зала за срещи и зала за обучения.Кабинетът на управителя, от една страна е стилно и единно пространство, обусловено от категоричните обеми и балансираната употреба на висококачествени материали, а от друга е носител на характера на ползвателя, превъплатен в отделни елементи и препратки, към голямата му страст – спортните автомобили. Характерът на мрамора по стените и структурата на ореха по мебелите вкарват детайл и допълват цялостното излъчване на пространството.  Колекцията от модели на знакови автомобили е поместена в хоризонтален шлиц прорязващ  по цялата дължина вградената мебел, която се явява гръб на работното място. Столът Recaro и аксесоарите като стенен часовник и озвучителна система в автостилистика допълват облика на кабинета.



Във входното предверие е разположена вертикална градина, която посреща посетители и служители и създава връзка между интериора на сградата и обкръжаващата среда. Следва пространството, в което са поместени рецепциите, съответно на първи и втори етаж, свързани със стълбище през просторен атриум.На първия етаж е разположена open space работна зона, както и магазинът за пряка работа с клиенти, който представлява отворено и светло пространство в непосредствена близост до входа и с независим достъп отвън.



SECTRON
Цялостна реновация на главния офис на Сектрон, разположен на два етажа и с обща площ от 2000 кв.м. в самостоятелна сграда. Проектът цели да се постигне съвременна визия и усещане за класа, като същевременно обедини и съвмести различни зони, както от гледна точка на функционалността, така и от гледна точка на представителността. Общите части, приемните зони, рецепциите и местата за изчакване са решени с каменни подове, стени с ламперии от американски орех и лакобел, с интегрирани презентационни екрани, допълнени от характерни дизайнерски осветителни тела, според дефиницията на конкретното пространство.


Представителната заседателна зала разполага с конферентна маса за оперативни срещи и кът с ниско меко сядане за комуникация в по-неформална среда. Вратата на залата, както и нишата, в която е разположена са облечени с камък, препратка към настилката в приемните зони и общи части. От страната на рецепцията, вратите към залите и кабинета, както и шкафовете са интегрирани в ламперията. Комбинацията от съвременен дизайн и ясна функционалност, разпознаваемият характер на отделните зони и умелата употреба на материали и елементи, са в основата на промяната на съществуващия офис в стилно  и удобно пространство, със своя собствена идентичност. На втория етаж е разположена втората работна зона, комбинирана с експозиционна площ и демонстрационна част. На това ниво са разположени и кабинетът на управителя, зала за срещи и зала за обучения.Кабинетът на управителя, от една страна е стилно и единно пространство, обусловено от категоричните обеми и балансираната употреба на висококачествени материали, а от друга е носител на характера на ползвателя, превъплатен в отделни елементи и препратки, към голямата му страст – спортните автомобили. Характерът на мрамора по стените и структурата на ореха по мебелите вкарват детайл и допълват цялостното излъчване на пространството.  Колекцията от модели на знакови автомобили е поместена в хоризонтален шлиц прорязващ  по цялата дължина вградената мебел, която се явява гръб на работното място. Столът Recaro и аксесоарите като стенен часовник и озвучителна система в автостилистика допълват облика на кабинета.


Във входното предверие е разположена вертикална градина, която посреща посетители и служители и създава връзка между интериора на сградата и обкръжаващата среда. Следва пространството, в което са поместени рецепциите, съответно на първи и втори етаж, свързани със стълбище през просторен атриум.На първия етаж е разположена open space работна зона, както и магазинът за пряка работа с клиенти, който представлява отворено и светло пространство в непосредствена близост до входа и с независим достъп отвън.