BG | EN


AES
The project was to create an office space for AES Bulgaria located on two floors in a business building ARIES. It was completed in 2013. The workspace is divided into several open space areas and five offices with "wooden" accents - a reception desk and area, a rest and relaxation area, and conference halls. The natural material used in these spaces is walnut wood - paneling on the walls and ceilings and parquet floors. The carpet resembles a lawn /a reference to the courtyard of the building/ a very well-kept garden with an old walnut tree in the middle. This combination of materials, textures and color accent changes the feeling of a workspace when changing the room, refreshes and diversifies the repetitive work hours in the office.



AES
The project was to create an office space for AES Bulgaria located on two floors in a business building ARIES. It was completed in 2013. The workspace is divided into several open space areas and five offices with "wooden" accents - a reception desk and area, a rest and relaxation area, and conference halls. The natural material used in these spaces is walnut wood - paneling on the walls and ceilings and parquet floors. The carpet resembles a lawn /a reference to the courtyard of the building/ a very well-kept garden with an old walnut tree in the middle. This combination of materials, textures and color accent changes the feeling of a workspace when changing the room, refreshes and diversifies the repetitive work hours in the office.