BG | EN


BNP Paribas

The great challenge in this particular project was to create specific and unique design for the new office of BNP Paribas. The goal was to redefine totally the idea, how a Contact Center office should look like. To break the typical pattern of monotone grid and color palette. To design a fluid and colorful spaces and micro-spaces, which correspond and interact with each other, integrating areas for relax, for collaboration and for focused work process.


The workstation units are by DA architects individual design, created especially for this office project and they don’t have analogue in the office equipment. Their specific trapezoid shape allows flexibility, while creating freeform workspace clusters that provide each employee larger personal space, due to the rotation and the change of the direction of each of the units. Workstations arrangement also defines scenic office landscape with multiple visual layers and various depth of the space.

 


BNP Paribas

The great challenge in this particular project was to create specific and unique design for the new office of BNP Paribas. The goal was to redefine totally the idea, how a Contact Center office should look like. To break the typical pattern of monotone grid and color palette. To design a fluid and colorful spaces and micro-spaces, which correspond and interact with each other, integrating areas for relax, for collaboration and for focused work process.

The workstation units are by DA architects individual design, created especially for this office project and they don’t have analogue in the office equipment. Their specific trapezoid shape allows flexibility, while creating freeform workspace clusters that provide each employee larger personal space, due to the rotation and the change of the direction of each of the units. Workstations arrangement also defines scenic office landscape with multiple visual layers and various depth of the space.